Почитувани,

Ве известуваме дека на 13 јануари 2022 година заради планирани надградби во периодот од 16:00 до 19:00 часот се можни кратки прекини во работата на порталот во делот за регистрација на нови корисници / посетители на обуки.

Ви благодариме за разбирањето.

Со почит,

Национален центар за одговор на компјутерски инциденти MKD-CIRT

Агенција за електронски комуникации