Воведена најава со два фактори – 28.11.2022

Почитувани, Ве известуваме дека на порталот lms.mkd-cirt.mk е воведена најава со два фактори. Постојните регистрирани корисници при прва најава ќе бидат пренасочени на страницата за уредување на својот кориснички профил со поле за задолжителен венс на еднократен код што ќе им биде испратен на адресата […]

Известување – 13.01.2022 година

Почитувани, Ве известуваме дека на 13 јануари 2022 година заради планирани надградби во периодот од 16:00 до 19:00 часот се можни кратки прекини во работата на порталот во делот за регистрација на нови корисници / посетители на обуки. Ви благодариме за разбирањето. Со почит, Национален […]

Обуки

Следете онлајн интерактивни обуки за сајбер безбедност! Најпрво треба да се регистрирате и најавите на веб-сајтот. Потоа изберете ја обуката што сакате да ја следите. Обуките се поделени по теми и можете да ги следите со сопствено темпо. Продолжете од таму каде сте застанале последниот […]